Skip to content

Jobba som spelvärd på Malta! Vi söker personal till Betsson & Svenska spel

young people at a sunny beach

Älskar du att stå framför kameran? Vill du leda roliga och interaktiva spel online? Känns tanken på att leva I Medelhavsklimat med fast anställning och lön i svenska nivåer kittlande? Läs vidare!

Hur är en dag på jobbet?

Företaget ligger ett stenkast från Maltas internationella flygplats. När du stiger in i den nybyggda och moderna byggnaden välkomnas du av kollegor från hela världen. Efter att du passerat receptionen scannar en läsare av ditt fingeravtryck och så släpps du in genom slussen och framför dig tornar den stora högteknologiska studion upp sig.

I studion (som påminner mycket om en tv-studio) finns det många olika avdelningar där olika företag har sina reserverade områden. Företag som Betsson, Unibetoch Pokerstarshar alla sina områden som är s.k. ”brandade” för dem. I dessa finns spelbord såsom Black Jack, Texas Hold’em samt roulett där svenska och spelvärdar från hela Europa sköter spelen för företagens kunder som loggar in via exempelvis betsson.se och vill spela något av de spel som företaget erbjuder.

Du kommer att få en snygg uniform och sköta spelborden åt spelarna som loggar in online. Du får självklart utbildning och upplärning i början så att du känner dig bekväm när det väl är dags att börja jobba på riktigt!

Vem trivs här?

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Utåtriktade och sociala personer som gillar att skoja och skratta med både spelare och kollegor.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Den som inte söker efter ett stillasittande kontorsjobb framför en dator.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Om du gillar att jobba i en internationell miljö med kollegor från hela världen.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Du som tycker att onlinespel och teknikutveckling är spännande.

5 snabba fakta

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]12 kontor/studios i 10 länder.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Över 4000 anställda över hela världen.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Börsnoterat företag (Nasdaq Stockholm)

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Du arbetar 20 minuter och får sedan 20 minuter betald rast (du arbetar därmed endast 6 timmar om dagen men får betalt för 8.)[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Det finns flera olika skift och ett enkelt onlineverktyg där du kan byta skift med kollegor om ni vill flytta om i schemat.

Vad ingår?

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Fast månadslön + möjlighet till bonus när företaget/teamet når vissa mål.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Flygbiljett till Malta och boende i företagslägenhet i 3 veckor.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Förmånskort som ger dig rabatt på nästan alla shoppingcenter i Malta.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Gymkort på fräscht och modernt gym.

[themify_icon link=”http://” icon=”fa-check-square-o”]Löneökning var 6:e månad. 

Hur går processen till?

  1. Ansök nu till höger – svar inom 24h till din email,
  2. Vi bokar in en tid med våra duktiga svenska rekryterare där ni träffas över Skype.
  3. Efter mötet berättar vi om dig för arbetsgivaren.
  4. En ny tid bokas in där du får träffa företaget via Skype.
  5. Du får anställningsavtal, flygresa bokas och företagslägenhet reserveras för dig.
  6. Du anländer till Malta och påbörjar din utbildning (betald) innan det är dags att börja jobba.

Scandistaff

Scandistaffär en licenserad skandinavisk HR-Partner (lic.no.130). Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltaroch i England.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

-