Skip to content

 

 Online Studio Host - Malta Nederlandse

oshnl

Placement: Malta

Hoe verloopt jouw werkdag?

Het is precies acht uur als je de studio inkomt. In de lounge en geïnformeerd over de evenementen van de afgelopen avonden en aankomende toernooien voor deze dag. Wanneer je stijlvolle uniform klaar is (dat je de avond tevoren hebt uitgekozen) en je je beste glimlach hebt opgezet, is het tijd om de komende 30 minuten met de dobbelstenen te gooien aan de holdem tafel. Na een pauze, is je volgende opdracht om de roulette, in de stijl van Monte Carlo, te spelen.

Bij de dealer tafels staan monitoren waar de klanten inloggen en state of the art croupier service van je verwachten. Je houdt het spel gaande en deelt kaarten, draait het wiel en doet alles wat er nodig is voor de verschillende spellen. Een deel van je werk bestaat uit het deelnemen aan de vergaderingen en trainingen die continu worden gehouden.

Je werkt samen met croupiers uit de hele wereld in de gloednieuwe studio van het bedrijf met veel speeltafels. Hier krijg je de kans om je interesse in de spellen en je uitstekende vaardigheden te combineren met het opdoen van werkervaring op een Engels sprekend eiland in de Middellandse Zee. Je wordt voorzien van een uitstekende opleiding in alle spellen (croupier ervaring is dus niet nodig).

Wie vindt het hier leuk?

Je zult hier gedijen en opbloeien als je begrijpt hoe belangrijk het is om op tijd te komen en correcte manieren te hebben en als je een dagelijkse routine waardeert. Je teamleiders rekenen erop dat je betrouwbaar bent aan de tafels, als de camera’s beginnen te draaien. Daarnaast biedt het bedrijf een goed salaris en andere grote voordelen. Het is natuurlijk verdienstelijk als je al eerder als croupier hebt gewerkt maar je persoonlijkheid en houding zijn het belangrijkste. Aangezien de werkomgeving een internationale sfeer heeft is het nodig is om een ​​behoorlijke kennis van het Engels te hebben en in staat te zijn om te communiceren met collega’s en superieuren.

Als je op zoek bent naar nieuwe ervaringen, graag in de schijnwerpers staat en tegelijkertijd een hoog professioneel niveau in je werk wil handhaven past deze baan bij je.

Wat bieden wij?

Malta is een kleine eilandstaat in de Middellandse Zee, net ten zuiden van het eiland Sicilië. Het eiland is vol cultuur en wordt beschouwd als ‘s werelds iGaming hub. In Malta krijg je 305 dagen zon per jaar en het is geprezen door Newsweek voor het feit dat het het beste klimaat in de wereld heeft. Daarnaast heeft het geweldige prijsniveaus, lage belastingen en veel entertainment. Malta is een veilig land om je te vestigen, met een van de laagste misdaadcijfers in Europa en superieure medische zorg. Relocation pakket is inbegrepen.

Wij bieden de succesvolle kandidaat:

  • Marktconform salaris + bonus
  • Vliegtickets
  • Overnachting in hotel of bedrijfsflat voor 3 weken
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte
  • Privilegekaart (exclusieve kortingen op het hele eiland)
  • Fun & sociale evenementen

Scandistaff

Scandistaff is een HR-partner die is gespecialiseerd in de werving van gekwalificeerd personeel aan de iGaming industrie. We matchen competenties met aantrekkelijke bedrijven in Malta, Gibraltar en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Scandistaff biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende mogelijkheden bij aantrekkelijke bedrijven die zelden op de openbare markt komen.

Volg ons op Facebook, Twitter en op onze website om meer te weten te komen over de meest recente vacatures voor Scandinaviërs in Malta, Engeland en Gibraltar.

Ben je geïnteresseerd?

De werving is al volop aan de gang, dus solliciteer zo snel als je kunt. Stuur je sollicitatie via onze website http://www.eng.scandistaff.com. Hou er rekening mee dat we de sollicitatie in het Engels of het Zweeds willen ontvangen. Vertel ons over iemand die bij deze baan past en je krijgt een aanbrengbonus als hij of zij wordt aangenomen. Als je vragen hebt kunt je contact opnemen met de recruitment manager Carl-Henrik Larneryd op telefoonnummer: +46 (0) 31-3139318. Je kunt ons ook bereiken via Skype: SCANDISTAFF.

We verheugen ons op je sollicitatie!

Apply for this job now!
See more available jobs here

-